Okulda Kadın Öğretmen Vahşice Saldırıya Uğradı, Kolu ve Burnu Kırıldı

Konya’da yer alan Doktor Sedat Yüksel İlkokulu’nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı provası için öğrenciler arasında bulunan Murat C.’nin (8) teyzesi olan öğretmen Huriye P.’nin saldırısına uğradığı olay, okul bahçesinde meydana geldi.

Saldırı Anı

Habere göre, rehber öğretmen Huriye P., ikinci sınıf öğrencisi olan M.K.C.’nin durumunu görmek amacıyla annesini okula davet etti. M.K.C.’nin annesi, okula kardeşi Murat C. ile geldi. Bu sırada, M.K.C.’nin sınıfı okul bahçesinde, öğretmenleri Huriye P. eşliğinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için prova yapıyordu. Huriye P., M.K.C.’yi prova alanının dışında beklemesi gereken bir yerde görmesi sonucu, ona yaklaştı ve oturması için bir banka yönlendirdi.

Saldırı Anının Gelişimi

Murat C., teyzesinin M.K.C.’yi dövdüğünü gördüğü anda, öğretmen Huriye P.’ye karşı şiddet uyguladı. Diğer öğretmenlerin müdahale ettiği ve polise haber verdiği olayda, Murat C. kaçmayı başardı, ancak Huriye P. Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kolunda ve burnunda kırıklar meydana gelmiş, vücudunda ise aldığı darbelerin izleri morluklar halinde belirmiştir. Huriye P., tedavi sonrasında hastaneden taburcu edildi.

Hukuki Süreç

Huriye P.’ye verilen raporun ardından, Murat C. kısa sürede polis tarafından yakalandı. İlk ifadesinde, “Öğretmenin yeğenimi dövdüğünü gördüm ve bu nedenle saldırdım” şeklinde ifade verdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Murat C., dün adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu